Winkelwagen

Product Details
10.95
Out of Stock

Kopke Quinta Lobata Fine Ruby 0.75L

€ 10,95
SKU Kopke Quinta Lobata Fine Ruby 0.75L
Details

Quinta Port:Kopke produceert een aantal soorten port die afkomstig zijn van een enkele wijngaard (Quinta) Dit zijn o.a. de Quinta Mesquita Fine Tawny, Quinta Lobata Fine Ruby en de Quinta Sao Luiz 25 years Old Twany en White Delicate Dry Port.

Portugals grootste troef is port. De wijn dankt zijn naam aan de havenstad Porto maar komt uit de Dourovallei. Je vindt hier een van de spectaculairste wijnlandschappen ter wereld met terraswijngaarden op steile hellingen.

Zomers is het er brandend heet, 's winters ijskoud. De Dourovallei werd al in 1756 afgebakend en is daarmee het oudste gereglementeerde herkomstgebied ter wereld. Port zelf is een versterkte wijn.

Door de gisting te onderbreken door toevoeging van wijnalcohol behoudt de wijn zijn restsuikers en krijgt hij tevens zijn relatief hoge alcoholpercentage. Port staat niet voor een enkele wijn, maar voor een hele serie wijnen.

Wijnen met heel verschillende stijlen en smaken als gevolg van verschillen in het mengen en opvoeden van de basiswijnen.

19.5% VOL

More Information
More Information
Soort Port en Dessert Wijn
Druif Overige Druiven
Land Portugal
Merk Overige Merken
Reviews

Schrijf een Review

U beoordeeld:Kopke Quinta Lobata Fine Ruby 0.75L

.