Winkelwagen

Product Details
19.95

La Mauny Spiced 0.7L

€ 19,95
- +
SKU La Mauny Spiced 0.7L
Details

La Mauny distilleerderij produceert uitsluitend premium ‚rhums agricoles‘. Agricole rhum ontstaat uit de fermentatie en distillatie van puur suikerriet sap, het eerst geperste sap welk het meest smaakvol is. Tien kilo suikerriet is nodig voor 1 liter agricole rhum. Dit traditionele rhumproductie proces
resulteert in een superieur premium product met een unieke aromatische intensiteit. La Mauny is één van de weinige exclusieve distilleerderijen wereldwijd, die deze aromatische rhum produceren, want zo‘n 95% van de alle rum wordt industrieel gemaakt van een bijproduct van de suikerbiet.

Het La Mauny landgoed, opgericht door Count de Mauny in 1749, is onderdeel van het historische erfgoed van Martinique. Het gebied, gelegen in Riviere Pilote, in het zuiden van Martinique, het zonnige deel van het eiland, staat bekend om haar schoonheid en het warme klimaat. Als pionier van de rhums van authentieke top kwaliteit, was de distilleerderij van La Mauny de eerste op het eiland die begon met de productie van ‚rhums agricoles‘.

La Mauny witte rum is geliefd vanwege de uitmuntende aromatische intensiteit. De witte rums, uitbundig en aantrekkelijk, hebben krachtige noten van bloemen en fruit, met expressieve suikerrietsap aroma‘s.

Deze unieke stijl komt van een zorgvuldige selectie van de suikerriet, grotendeels nog steeds geoogst met de hand, en van de nauwgezette distillatie in koperen ketels, met gebruik van traditionele kennis.

Gouden kleur met mahonie gloed. De neus wordt gedomineerd door aroma‘s van peperkoek, kaneel en honing.Gevolgd door peper en limoen. In de mond is deze rum rijk en vol. De smaken van kruiden en bruine suiker worden verlengd op fijne noten van karamel en citrusvruchten. Delicaat en geurig. Uitzonderlijke Spiced Rum!

40% VOL

More Information
More Information
Soort Rum
Merk Overige Merken
Cadeaus Nee
Fit in Mailbox Nee
Merken Nee
Reviews

Schrijf een Review

U beoordeeld:La Mauny Spiced 0.7L

.