Lafage Le Vignon

€ 39,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Lafage Le Vignon

Proefnotities: Donker gekleurde wijn met een rijk palet. In de geur gerijpt donkerfruit, gebrande koffie, wat cacao en een vleugje van de houtrijping. De geconcentreerde smaak wordt aangevuld met bramen, zwarte bessen, rijpe tannine en een lange finale.

Korte omschrijving: Donker gekleurde wijn met gerijpt donkerfruit, gebrande koffie, wat cacao en smaakt goed bij krachtige en kruidige gerechten.

Serveer suggesties: Smaakt goed bij diverse krachtige en gekruide gerechten, harde kaas en stoofpotjes.

Serveer temperatuur: 16-18° C.

Druif: 55% carignan, 15% mourvèdre, 30% syrah

Wijnhuis: Ingeklemd tussen de azuurblauwe Mediterranée en de machtige Pyreneeën, in het uiterste zuiden van Frankrijk tussen Perpignan en de kust, ligt het 15e eeuwse mas Domaine Lafage. Rondom de eeuwenoude kelders liggen niet minder dan 140 hectares wijngaarden op arme bodems van schiste en kalk. Inmiddels wordt het domein gerund door de zesde generaties vignerons: het gedreven wijnmakersechtpaar Jean-Marc en Eliane Lafage. Na veel omzwervingen over de wereld en werkzaam te zijn geweest bij diverse wijnproducenten, is Jean-Marc teruggekeerd op het ouderlijke wijnnest. Streek: Groot gebied in het zuid-oosten van Frankrijk. Ingesloten door de Pyreneeën en de Middellandse Zee. Vroeger kwamen hier de grote hoeveelheden eenvoudige tafelwijnen vandaan. Tegenwoordig hebben jonge veelbelovende wijnmakers ontdekt dat dit een ideaal gebied is om kwalitatief hoogstaande wijnen te kunnen maken.

More Information
Alcohol percentage 15% VOL
Inhoud 0.75 Liter
Soort Rode Wijn
Druif Syrah
Land Frankrijk
Merk Lafage
Schrijf een Review
Geef Review Over:Lafage Le Vignon
Uw Rating