Lafage Maury

€ 11,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Lafage Maury 

Proefnotities: Intens donkerrode kleur gecombineerd met een geur van rijp rood fruit als aardbeien, frambozen en bramen. De smaak is rijk en vol, geconcentreerd en een fraaie balans.

Serveer suggesties: Heerlijk als aperitief, maar ook bij diverse kazen, desserts met chocolade of koffie en bij patisserie met rood fruit.

Serveer temperatuur: 12-14° C.

Druif: 100% grenache noir

Bodem samenstelling: arme bodem doorspekt met zwarte lei lagen Wijnhuis: Ingeklemd tussen de azuurblauwe Mediterranée en de machtige Pyreneeën, in het uiterste zuiden van Frankrijk tussen Perpignan en de kust, ligt het 15e eeuwse mas Domaine Lafage. Rondom de eeuwenoude kelders liggen niet minder dan 140 hectares wijngaarden op arme bodems van schiste en kalk. Inmiddels wordt het domein gerund door de zesde generaties vignerons: het gedreven wijnmakersechtpaar Jean-Marc en Eliane Lafage. Na veel omzwervingen over de wereld en werkzaam te zijn geweest bij diverse wijnproducenten, is Jean-Marc teruggekeerd op het ouderlijke wijnnest. Streek: AOP Maury is een klein wijngebied en is vernoemd naar het plaatsje Maury in het zuiden van de Languedoc-Roussillon, iets ten noordwesten van Perpignan aan de voet van de Pyreneeën. De dorpen: Maury, Tautavel, Saint-Paul-de-Fenouillet en Rasiguères vallen onder deze appellatie.

 

More Information
Alcohol percentage 15% VOL
Inhoud 0.5 Liter
Soort Port en Dessert Wijn
Druif Overige Druiven
Land Frankrijk
Merk Lafage
Schrijf een Review
Geef Review Over:Lafage Maury
Uw Rating