Lafage Miraflors 0.75L

SKU
Lafage Miraflors 0.75L
€ 9,95

Proefnotities: Sappig en elegant van smaak met aardbeien, frambozen en rijpe citroenen. In de geur verse aardbeien, bramen en een hint van kruiden. Sierlijke fles met een kurk van glas!

Korte omschrijving: Sappig en elegant van smaak met aardbeien, frambozen en rijpe citroenen. Lekker bij visgerechten of voor op het terras. Serveer suggesties: Geniet van deze rosé bij visgerechten, schaal- en schelpdieren of zo in het zonnetje.

Serveer temperatuur: 8-10° C.

Druif: 70% mourvèdre, 30% grenache gris.

Bodem samenstelling: kalksteen bedekt met ronde stenen.

Wijnhuis: Ingeklemd tussen de azuurblauwe Mediterranée en de machtige Pyreneeën, in het uiterste zuiden van Frankrijk tussen Perpignan en de kust, ligt het 15e eeuwse mas Domaine Lafage. Rondom de eeuwenoude kelders liggen niet minder dan 140 hectares wijngaarden op arme bodems van schiste en kalk. Inmiddels wordt het domein gerund door de zesde generaties vignerons: het gedreven wijnmakersechtpaar Jean-Marc en Eliane Lafage. Na veel omzwervingen over de wereld en werkzaam te zijn geweest bij diverse wijnproducenten, is Jean-Marc teruggekeerd op het ouderlijke wijnnest. Streek: Roussillon is een groot gebied in het zuid-oosten van Frankrijk. Ingesloten door de Pyreneeën en de Middellandse Zee. Vroeger kwamen hier de grote hoeveelheden eenvoudige goedkope tafelwijnen vandaan. Tegenwoordig hebben jonge veelbelovende wijnmakers ontdekt dat dit een ideaal gebied is om kwalitatief hoogstaande wijnen te kunnen maken.

(telt niet mee met "6 flessen gratis verzenden")

More Information
Soort Rose
Druif Overige Druiven
Land Frankrijk
Merk Lafage
Schrijf een Review
Geef Review Over:Lafage Miraflors 0.75L
Uw Rating