Out of stock

Loch Lomond Signature

€ 15,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Loch Lomond Signature

Loch Lomond Signature is een luxe blended whisky, die na een lange trage rijping, verder wordt geconditioneerd in een 100 barrel Soleravat. Het Solera systeem combineert Olorosso Sherry vaten en Amerikaanse eigen vaten die opnieuw zijn gebrand om de intensiteit en souplesse te creëren die Loch Lomond uniek maakt. 

Neus: 
Zeer aromatisch, "versterkte wijn"-stijl neus. Volle rijke sultana's met subtiele, naar wijn neigende, hints van sherry. Niet te krachtig, maar duidelijk en direct. Een bijna rokerig karakter verschijnt wanneer de donkere fruittonen wegebben. 

Smaak: 
Een verrassend moutachtig stevig palet. Deze structuur blijft gehandhaafd, maar met lagen van rijpe peer met kaneel, gember en tonen van bruine suiker, die elk op hun beurt verschijnen als het palet zich verder ontwikkelt. Lichte hints van gedroogde vruchten ronden het geheel af. Het effect en de kwaliteit van de moutachtigheid is taai. 

Finish: 
In de finish geven de hints van gedroogde vruchten bijna een toon van zwarte bessen, waarmee het de zoetheid samentrekt, maar het wordt naar het einde toe ook afgeremd door tonen van citroenachtige wrangheid.

 

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 40% VOL
Merken Loch Lomond
Soort Blends
Land Schotland
Schrijf een Review
Geef Review Over:Loch Lomond Signature
Uw Rating