post-thumb

SHERRY GEKRUIDE STIJL

Sherry Oak

De Macallan Sherry Oak 12 Years Old maakt deel uit van onze Sherry Oak-reeks met een reeks single malt whisky's die uitsluitend zijn gerijpt in speciaal geselecteerde sherry gekruide eiken vaten van Jerez voor rijkdom en complexiteit. Een gerijpt karakter, de 12 Years Old levert rijk houtkruid en gedroogd fruit en een natuurlijke rijke gouden kleur.

Bekijken
post-thumb

HET BESTE VAN TWEE WERELEDEN

Double Cask

Het samenvoegen van de klassieke Macallan-stijl en de onmiskenbare zoetheid van Amerikaans eikenhout, gerijpt in de perfecte balans van de speciaal geselecteerde sherry gekruide Amerikaanse en Europese eiken vaten.

Bekijken
post-thumb

EEN DRIE-EENHEID VAN SPRIRITS

Triple Cask Matured

Een buitengewoon zacht en delicaat assortiment met een complex karakter, gerijpt in Europese en Amerikaanse sherry gekruide eiken vaten en ex-bourbon Amerikaanse eiken vaten.

Bekijken
post-thumb

EEN BIJZONDERE REIS

The Quest Collection

Exclusief gemaakt voor Global Travel Retail, vertelt deze avontuurlijke collectie het verhaal van ons streven naar de meest buitengewone eiken vaten.

Bekijken
post-thumb

ULTIEME SELECTIE

Rare Cask

Rare Cask's rijke mahonie-rode whisky toont twee van de grootste en meest bepalende sterke punten van The Macallan - sherry gekruide eiken vaten en natuurlijke kleuren.

Bekijken
post-thumb

DE GEEST VAN ONZE ESTATE

The Macallan estate

Een rijke en complexe whisky met zeldzame spirit gedistilleerd uit onze zelfgekweekte gerst, geselecteerd op zijn unieke karakter.

Bekijken
post-thumb

MACALLAN MEESTER VAN HET HOUT

The Masters Decanter series

Natuurlijke kleur en sherry gekruide eiken vaten komen meesterlijk samen in deze indrukwekkende serie. Terwijl je door het bereik loopt, wordt elke whisky steeds complexer.

Bekijken
post-thumb

ONZE FIJNSTE EN ZELDZAAMSTE SINGLE MALTS

Limited Releases

Een selectie van enkele van onze beste en zeldzaamste single malts, deze releases hebben elk hun eigen unieke verhaal over de beheersing achter het maken ervan.

Bekijken
post-thumb

Limited Editions

Een jaarlijkse limited edition-serie die onze benadering van het maken van whisky onderzoekt en de details van de creatie ervan blootlegt.

Bekijken
post-thumb

Travel Retail Exclusives

Avontuur lonkt in deze exclusieve selectie whisky's die beschikbaar zijn voor reizigers op geselecteerde luchthavens over de hele wereld.

Bekijken