Macallan 12 Sherry Oak Cask

€ 89,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Macallan 12 years Sherry Oak Cask 

Highland Single Malt Scotch Whisky

Een echte Macallan klassieke en complexe single malt.

KLEUR
Rijk goud

NEUS
Complex met hints van vanille.

GEHEMELTE
Zacht, medium gebalanceerd met fruit, eikenhout en kruiden.

AFDRONG
Lang met zoet gedroogd fruit, eikenhout en kruiden.

RIJK. KRUID. GEDROOGD FRUIT.
Exclusief gerijpt in Oloroso sherry eikenhouten vaten uit Jerez, Spanje, wordt onze rijke, fruitige en volle ‘new make’ spirit getransformeerd in een klassieke single malt. Eenmaal gevuld, blijft de rijpende spirit 12 jaar ongestoord in dezelfde vaten en wordt samengebracht in deze rijke en complexe whisky die wordt gekenmerkt door kruiden en gedroogd fruit en een natuurlijke rijke gouden kleur.


UIT HET VAT
Elke Macallan single malt onthult de ongeëvenaarde toewijding aan de beheersing van hout en geest waar The Macallan bekend om staat sinds de oprichting in 1824. Het is een uitdrukking van ons blijvende verlangen om verder te gaan dan het gewone, om het buitengewone op te zoeken en te creëren weergaloze single malts.

Onze reputatie voor het buitengewone wordt gekenmerkt door de uitzonderlijke eikenhouten vaten waar The Macallan bekend om staat. De met de hand geplukte vaten worden geproduceerd, vervaardigd, geroosterd en gekruid onder het toeziend oog van de Master of Wood en worden geleverd volgens de veeleisende specificaties van het Whiskey Mastery Team. Het is het eikenhout dat de grootste bijdrage levert aan de kwaliteit, natuurlijke kleur en kenmerkende aroma's en smaken in het hart van deze single malt-whisky.

Eenmaal gevuld, blijft de rijpende geest ongestoord in dezelfde vaten gedurende het noodzakelijke aantal jaren dat het nodig heeft om zijn voorbestemde Macallan-expressie waardig te zijn. Het zijn deze eikenhouten vaten die de grootste bijdrage leveren aan de kwaliteit, natuurlijke kleur en onderscheidende aroma's en smaken die de kern vormen van The Macallan single malt.

 

 

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 40% VOL
Merken Macallan
Soort Single Malt
Land Schotland
Schrijf een Review
Geef Review Over:Macallan 12 Sherry Oak Cask
Uw Rating