Out of stock

Macallan Double Cask Gold

€ 59,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Macallan Double Cask Gold

De Macallan Double Cask Gold maakt deel uit van ons Double Cask-assortiment dat de klassieke Macallan-stijl combineert met de onmiskenbare zoetheid van Amerikaans eikenhout. Lichte citrustonen en gekookte zoetigheden die het gehemelte domineren alvorens plaats te maken voor kaneel, gember en geroosterde appels.

KLEUR
Oogst zon.

NEUS
Romige butterscotch met een vleugje toffee-appel, gekonfijte sinaasappel, vanillevla en vers gekapt eikenhout.

GEHEMELTE
Heerlijk honingachtig, houtkruiden en citrus, in balans met rozijnen en karamel.

AFDRONK
Eiken blijft hangen, warm, zoet en drogend.

VANILLE. APPEL. KANEEL.
Een intrigerende single malt die het samenkomen van twee stijlen viert, Double Cask Gold weerspiegelt een perfecte harmonie van smaken en natuurlijke kleur. De perfecte samenwerking van Amerikaanse en Europese Oloroso-sherry gerijpte eikenhouten vaten creëert deze gepolijste gouden whisky met een onderscheidend karakter, die leidt naar Amerikaanse eikenhouten stijl alvorens plaats te maken voor klassieke Macallan-smaken.

UIT HET TON
Elke Macallan single malt onthult de ongeëvenaarde toewijding aan de beheersing van hout en geest waar The Macallan bekend om staat sinds de oprichting in 1824. Het is een uitdrukking van ons blijvende verlangen om verder te gaan dan het gewone, om het buitengewone op te zoeken en te creëren weergaloze single malts.

Onze reputatie voor het buitengewone wordt gekenmerkt door de uitzonderlijke eikenhouten vaten waar The Macallan bekend om staat. De met de hand geplukte vaten worden geproduceerd, vervaardigd, geroosterd en gekruid onder het toeziend oog van de Master of Wood en worden geleverd volgens de veeleisende specificaties van het Whiskey Mastery Team. Het is het eikenhout dat de grootste bijdrage levert aan de kwaliteit, natuurlijke kleur en kenmerkende aroma's en smaken in het hart van deze single malt-whisky.

Eenmaal gevuld, blijft de rijpende geest ongestoord in dezelfde vaten gedurende het noodzakelijke aantal jaren dat het nodig heeft om zijn voorbestemde Macallan-expressie waardig te zijn. Het zijn deze eikenhouten vaten die de grootste bijdrage leveren aan de kwaliteit, natuurlijke kleur en onderscheidende aroma's en smaken die de kern vormen van The Macallan single malt.

 

 

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 43% VOL
Merken Macallan
Soort Single Malt
Land Schotland
Schrijf een Review
Geef Review Over:Macallan Double Cask Gold
Uw Rating