Macallan Edition No. 5 0.7L

SKU
Macallan Edition No. 5 0.7L
€ 119,95

Macallan Edition No.5

 

Deze Limited Edition-whisky viert het Macallans spectrum van natuurlijke kleuren dat het wereldberoemde Pantone Color Institute heeft geïnspireerd om een ​​unieke en prachtig complexe tint paars te creëren.

De Macallan Edition No.5 onderzoekt de rol van uitzonderlijke eiken vaten bij het creëren van de natuurlijke kleur van onze whisky. Elke kleur, van de lichtste eik tot de diepste mahonie, over de hele Macallan-portefeuille is natuurlijk afgeleid van de interactie van de whisky met de eiken vaten waarin het is gerijpt. Het proces wordt zorgvuldig beheerd door ons zeer bekwame whisky-team, dat verschillende vaten selecteert om zowel de smaak als de kleur voor elke uitdrukking te maken.
Om het opmerkelijke spectrum van natuurlijke kleuren in onze uitdrukkingen te vieren, werkte The Macallan samen met het Pantone Color Institute. Na kennis te hebben gemaakt met de fijne kneepjes van het whiskyproductieproces van eikel tot glas, werd het illustere kleuradviesbureau geïnspireerd door de vele tonen die samen de rijke kleur van onze single malt creëren. Een dergelijke complexiteit kan alleen worden gearticuleerd door een kleur die even veelzijdig is. Het resultaat is een unieke en gewaagde paarse tint die exclusief door Pantone is ontwikkeld om editie nr.5 te vertegenwoordigen, die de oneindige tinten en meesterschap weerspiegelt die de natuurlijke kleur van The Macallan bepalen.

Dit is de vijfde uit de range Macallan Edition whisky.


48,5% VOL

 

More Information
Soort Single Malt
Land Schotland
Merken Overige Merken
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht
Schrijf een Review
Geef Review Over:Macallan Edition No. 5 0.7L
Uw Rating