Macallan Enigma Terra Lumina en Quest Set

€ 995,00
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Macallan Enigma Terra Lumina en Quest Set

De Macallan Quest-collectie viert ons blijvende verlangen om verder te reizen en 's werelds beste eik te zoeken om onze uitzonderlijke vaten te maken waarin we onze geest laten rijpen. Een voortdurende zoektocht naar het ontdekken van het beste, onze reis voert ons door continenten, culturen en terreinen.

Dit viertal whisky's onthult de ware invloed van onze met de hand geplukte, op sherry gerijpte eikenhouten vaten in de overtreffende trap kwaliteit, natuurlijke kleur en volle smaken in het hart van The Macallan single malt whisky en elke release binnen het assortiment van The Macallan Quest Collection.

Enigma

The Macallan Enigma is het hoogtepunt van de reis, het dichtst bij het hart van The Macallan gecreëerd. Gerijpt in uitzonderlijke sherry gerijpte eikenhouten vaten van een kuiperij in Jerez de la Frontera, Spanje, is dit een whisky die de essentie van The Macallan vertegenwoordigt.

Terra 

De Macallan Terra vertelt het verhaal van ontdekking door middel van een complexe, maar uitgebalanceerde single malt, gerijpt in uitzonderlijke sherry gerijpte eikenhouten vaten, waarvan de reis 10.000 mijl overspant.

Lumina

De Macallan Lumina omarmt de richting van de reis waar oude en nieuwe werelden meer dan 24.000 mijl combineren om drie exacte soorten vaten te vinden.

Europese en Amerikaanse sherry eikenhouten vaten worden gecombineerd met hogsheads vaten om een ​​spirit te creëren die geworteld is in de oude wereld, maar geïnspireerd door de nieuwe.

Quest 

The Macallan Quest is een eerbetoon aan de hele reis die The Macallan heeft afgelegd om de beste eik te vinden over meer dan 20.000 mijl.

Het wordt afgesloten met de selectie van vier verschillende maar complementaire soorten vaten om een ​​single malt-whisky te leveren die een oprechte verwachting wekt van verdere verkenning en genot.

More Information
Inhoud 4 x 0.7 Liter
Alcohol percentage 44.9% 43.8% 41.3% 40% VOL
Merken Macallan
Soort Single Malt
Land Schotland
Schrijf een Review
Geef Review Over:Macallan Enigma Terra Lumina en Quest Set
Uw Rating