Macallan Rare Cask 2022

€ 399,00
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Macallan Rare Cask 2022

Een zintuiglijke ervaring met een ongelooflijk rijke en soepele complexiteit.

Rare Cask is gemaakt van eikenhouten vaten die een intense zoete rozijnentoon vertonen in combinatie met een ongelooflijk rijke, soepele complexiteit. Deze met de hand geselecteerde vaten zijn een zeldzame en bijzondere ontdekking.

Elk vat uitzonderlijke single malt-whisky die rijpt op The Macallan Estate heeft zijn eigen persoonlijkheid, met kleine nuances die ze uniek maken. Van tijd tot tijd komen onze whiskymakers vaten tegen die rijpen in magazijnen die zich op een heel bijzondere manier onderscheiden van de anderen.​

Deze zeldzame vaten hebben een 100% natuurlijke diepe robijnrode mahoniekleur, een intense zoete rozijnennoot en een rijk fluweelachtig mondgevoel.

RARE CASK EN NICOLA BENEDETTI
We werkten samen met de veelgeprezen violist Nicola Benedetti aan Rare Cask, 2022 Release. Op basis van creativiteit en meesterschap reflecteert ze op de smaaktonen van deze speciale release:

“Er is een punt waarop alle elementen van een kunstwerk samenkomen en je zintuigen overweldigen. Ik kan de aroma's van kruiden, rozijnen en de licht nootachtige smaak waarderen. Ik heb altijd een gevoelige reactie gehad op geuren, net als het spelen van een noot of het onthullen van een akkoord.

De geur van eiken voert me terug naar huis naar lange weekendwandelingen door de Auchinleck-velden en valleien in de buurt van mijn Schotse geboorteplaats, Ayrshire. Het heeft een gevoel dat alleen in Schotland kan worden ervaren.

Het ervaren van de grootste creaties is iets dat we niet volledig kunnen verklaren. Maar we voelen er alles van.”

KLEUR
Robijn Mahonie

NEUS
Zachte tonen van vanille met rijke rozijnen, gevolgd door een zoete mix van verse appel, citroen en sinaasappel

GEHEMELTE
Een intens zoete rozijn domineert alvorens plaats te maken voor vanille en donkere chocolade, met laagjes lichte citrusschil

AF HEBBEN
Lang, rijk en fluwelig

 

 

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 43% VOL
Merken Macallan
Soort Single Malt
Land Schotland
Schrijf een Review
Geef Review Over:Macallan Rare Cask 2022
Uw Rating