Macallan Rare Cask Batch #1 2019 Release 0.7L

SKU
Macallan Rare Cask Batch #1 2019 Release 0.7L
€ 275,00

Macallan Rare Cask Batch #1 2019 Release

Rare Cask combineert kennis, vaardigheden, passie, toewijding en creativiteit om een ​​opmerkelijke whisky te creëren die zijn naam waardig is. Rare Cask is ontworpen om complexiteit en diepte te laten zien. Het is ontleend aan het breedste spectrum van vaten die worden gebruikt voor rijping op The Macallan Estate. Met de hand gekozen door ons team voor het maken van whisky, combineert de smaken van sherry gekruide Amerikaanse en Europese eikenhouten vaten - een groot deel van hen First Fill - een voortreffelijke en onmiskenbaar houtachtige whisky met een rijke tint. Ongeëvenaarde toegang tot het meest uitgebreide assortiment van vaten in Spanje geeft ons een aantal van de beste en meest schaarse vaten waaruit je kunt kiezen om Rare Cask te maken, wat resulteert in een diversiteit in de afgewerkte whisky, in tegenstelling tot andere Macallan-expressies. De relatie tussen vat en ambachtsman, geest en vaardigheid, geeft ons uiteindelijk Rare Cask. De Macallan Rare Cask Batch No.1, 2018 introduceerde een nieuwe look voor Rare Cask, ontworpen om meer inzicht te geven in ons whiskyproductieproces. Deze eerste batch was een van de drie batches die in 2018 werd uitgebracht, met verdere batches voor de volgende jaren. Elke partij met beperkte vrijgave vertegenwoordigt het volume van slechts 50 eiken sherryuiteinden.

Markeringen van onderscheiding
From the Cask
Elke Macallan single malt onthult de ongeëvenaarde toewijding aan de beheersing van hout en spirit waarvoor The Macallan bekend is sinds de oprichting in 1824. Het is een uitdrukking van onze blijvende wens om verder te gaan dan het gewone, het buitengewone te zoeken en te creëren ongeëvenaarde single malts.

Met een openhartig engagement om sherryvaten in het hart van de Macallan single malt te plaatsen, is onze reputatie voor het buitengewone een bewijs van de uitzonderlijke eikenhouten vaten waarin we onze spirits rijpen. Afkomstig, bewerkt, geroosterd en gekruid onder het toeziend oog van The Macallan Master of Wood, deze zorgvuldig uitgekozen vaten worden geleverd volgens de veeleisende specificaties van The Macallan Master Distiller en zijn team.

Eenmaal gevuld, blijft de rijpende spirit ongestoord in dezelfde vaten gedurende het noodzakelijke aantal jaren dat hij de Macallan-expressie waardig moet zijn. Het zijn deze eikenhouten vaten die de grootste bijdrage leveren aan de kwaliteit, natuurlijke kleur en onderscheidende aroma's en smaken die de kern vormen van de Macallan single malt.

More Information
Soort Single Malt
Land Schotland
Merken Overige Merken
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht
Schrijf een Review
Geef Review Over:Macallan Rare Cask Batch #1 2019 Release 0.7L
Uw Rating