Mancino Vermouth Chinato 0.75L

SKU
Mancino Vermouth Chinato 0.75L
€ 19,95

Bereidingswijze Chinato is een hybride, gemaakt van de drie Mancino Vermouths: Secco, Bianco en Rosso met de rode Piemontese wijn Barbera d’Asti en kinine van de kinaboom (Cinchona Calisaya).

Ingrediënten Mancino Secco, Bianco en Rosso met Barbera d’Asti van de producent Erede di Chiappone Armando. Daarnaast pure kinabast van de Cinchona Calisaya.

Geur & Smaak Diepe donkerbruine amberkleur. Krachtige medicinale geur van kinine die je ook herkent in tonic of bitter lemon. Zoet met een verfrissende zuurgraad en geweldige bitters. Zeer lange afdronk.

Serveersuggestie Zowel geschikt om gekoeld als op kamertemperatuur te schenken. Serveren als aperitief of als begeleider van nagerechten met chocolade, vijgen en dadels. Zeer gastronomisch. Tevens onmisbaar ingrediënt in iedere cocktailbar. Kijk voor inspiratie en cocktailrecepten op mancinovermouth.com

Weetje De naam Chinato (spreek uit: kie-naa-too) is een verwijzing naar de kinaboom, die ´China Calissaja´ wordt genoemd in Italië. Chinato is een hybride, gemaakt van de drie Mancino Vermouths: Secco, Bianco en Rosso met de rode Piemontese wijn Barbera d’Asti en kinine van de kinaboom (Cinchona Calisaya). De hybride heeft een diepe donkerbruine amberkleur en een krachtige medicinale geur van kinine die je ook herkent in tonic of bitter lemon. Zoet met een verfrissende zuurgraad en geweldige bitters. Zeer lange afdronk. Zowel geschikt om gekoeld als op kamertemperatuur te schenken. Serveren als aperitief of als begeleider van nagerechten met chocolade, vijgen en dadels. Zeer gastronomisch. Tevens onmisbaar ingrediënt in iedere cocktailbar. 

17.5% VOL

More Information
Soort Sherry en Vermouth
Druif Overige Druiven
Land Italie
Merk Overige Merken
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht
Schrijf een Review
Geef Review Over:Mancino Vermouth Chinato 0.75L
Uw Rating