Marka

€ 20,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Marka Bitter

MARKA is een Noorse digestief bitter die van paardenbloem, bog myrtle en angelica root is gemaakt.

Ons recept gebruikt botanicals die wild in de natuur van de Scandinavische landen groeien. Elk wordt zorgvuldig gemacereerd, onder het toeziend oog van onze blender om het perfecte punt van ontwikkeling van aroma en smaak te bepalen. Elke botanical draagt bij aan de natuurlijke kleur en delicate balans van onze spirit. Voor het bottelen voegen we een vleugje honing en een korte periode van rijping van het vat toe, zodat de kenmerkende smaak van elke botanische plant kan mengen.

Elk van onze 16 plantaardige ingrediënten, een mix van bessen, bladeren, bloemen, wortels en stelen die de Noordse natuur omringen, is geselecteerd om herinneringen op te roepen aan lange zomeravonden en noorderbossen in volle bloei.

Ons recept maakt gebruik van lokaal geproduceerde plantaardige ingrediënten uit bossen ten noorden van Oslo en de omliggende gebieden.

Een mix van 16 kruiden en specerijen
Bog myrtle, yarrow, jeneverbessen, moerasspirea, heide bloemen, kamillebloemen, vlierbloesems, rozenbottels, gentiaan, rabarberwortel, calamuswortel, rowan bessen, alsem, engelwortel, paardebloemwortel, sint-janskruid.

 

More Information
Inhoud 0.5 Liter
Alcohol percentage 35% VOL
Soort Likeur
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Marka
Uw Rating