Midleton Very Rare 2021

€ 499,99
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Midleton Very Rare Vintage Release 2021

In 1984 zag Barry Crockett een kans om het allerbeste van de magie van Midleton Distillery samen te brengen om een ​​whisky als geen ander te creëren. De beste grondstoffen, de meest geavanceerde technieken, een toegewijd team van vakmensen - een orkest in perfecte harmonie.

Elke fles is individueel genummerd en gesigneerd door de Master Distiller, het kenmerk van een waar whisky-meesterwerk. Midleton Very Rare wordt consequent bekroond met de hoogste onderscheidingen bij 's werelds meest gerespecteerde whisky-awards.

Vandaag heeft meester-distilleerder Kevin O'Gorman de mantel op zich genomen om deze geweldige erfenis voort te zetten, met de release in 2021 die zijn eerste vintage markeert aan het roer van Midleton Distillery.

Midleton Very Rare wordt consequent bekroond met de hoogste onderscheidingen bij 's werelds meest gerespecteerde whisky-awards. De sublieme vintage 2016 ontving onlangs dubbel goud tijdens de San Francisco World Spirits Competition. Dit is een whisky die nooit een tekort zal hebben aan onderscheidingen.

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 40% VOL
Merken Overige Merken
Soort Blends
Land Ierland
Schrijf een Review
Geef Review Over:Midleton Very Rare 2021
Uw Rating