Mini Bar Box 3=2 Combi deal

SKU
Mini Bar Box 3=2 Combi deal
€ 14,85

Mini Bar Box

Margarita - Caribbean Mojito - Classic Cosmo

 

Cocktail met Patrón Silver 100% Agave en limoen & sinaasappelinfusie

Maak de perfecte Margarita met Patrón tequila en onze zorgvuldig samengestelde infusie, The Secret Ingredient. Voeg met de hand geplukte plantaardige ingrediënten toe om de cocktail op smaak te brengen en naar eigen smaak in te kleuren. Om de volledige sensationele smaakervaring te creëren, geniet je van de zoete en hartige snack Smokey Twist terwijl je langzaam nipt van je Margarita.

Creëer een sensationele smaakcombinatie door je Margarita te begeleiden met de zoete en hartige Smokey Twist.

 

Caribbean Mojito

Meng de perfecte Caribbean Mojito met Mount Gay Rum, Schweppes Soda Water en onze zorgvuldig samengestelde infusie, The Secret Ingredient. Voeg met de hand geplukte plantaardige ingrediënten toe om de cocktail op smaak te brengen en naar eigen smaak in te kleuren. Om de volledige sensationele smaakervaring te creëren, geniet je van de Caribbean Fruit Mix terwijl je langzaam nipt van je Caribbean Mojito.

Creëer een sensationele smaakcombinatie door je Caribbean Mojito te begeleiden met de zoete en hartige Caribbean Fruit Mix.

 

Classic Cosmopolitan

Meng de perfecte Classic Cosmopolitan met behulp van Tito's handgemaakte wodka, Canadees rood veenbessensap en onze zorgvuldig samengestelde infusie, The Secret Ingredient. Voeg met de hand geselecteerde botanische ingrediënten toe aan de smaak en kleur de cocktail naar eigen smaak. Om de volledige sensationele smaakervaring te creëren, geniet je van de premium Cranberry & Blueberry Mix terwijl je langzaam nipt van je New Yorkse Classic Cosmopolitan.

 

Telt niet mee met "6 flessen gratis verzenden"

 

More Information
Cadeaus Sterke Drank
Schrijf een Review
Geef Review Over:Mini Bar Box 3=2 Combi deal
Uw Rating