Monkey 47 0.5L

SKU
Monkey 47 0.5L
€ 33,95

Monkey 47 is een smaak die zich leent als basis voor zowel klassieke als meer excentrieke cocktails.

Of het nu in combinatie is met tonicwater of als een gincocktail, Monkey 47 is een smaak die zich leent als basis voor zowel klassieke als meer excentrieke cocktails.

De 47 in de naam, vertelt u al heel wat over deze drank, namelijk dat deze 47 % alcohol bevat en dat er maar liefst 47 met de hand geplukte ingrediënten in werden verwerkt die behandeld worden met bronwater van het Zwarte Woud.

 

Deze gin omvat een zeer sterk doordringende smaak van jeneverbessen en subtiele tinten citrus. Het aroma is vooral floraal, afgewisseld met de subtiele geur van veenbessen en zwarte peper.

Het excentrieke karakter van deze gin komt naar boven in het feit dat de traditionele Britse recepten gecombineerd worden met deze van het exotische India en de zuiverheid van het Zwarte Woud in Duitsland. Deze unieke combinatie kwam tot stand dankzij oprichter Montgomery Collins die het beste uit verschillende landen wist samen te brengen.

Indien u op zoek bent naar een kwaliteitsvolle, zuivere gin kunnen wij u zeker en vast Monkey 47 aanraden. Het meest unieke ingrediënt, zijn toch wel de veenbessen die weinig gebruikt worden in het overgrote deel van de gin’s.

Aroma Scherpe dennengeur en citrusaroma van limoen en pompelmoes met subtiele kruiden en aardse accenten
Smaak den, citroenzest, tijm, nootmuskaat, kaneel, zwarte peper, gedroogde bessen, smaak van basilicum in combinatie met viooltjes en kamperfoelie
Ingrediënten 47 gebruikte botanicals (waarvan 1/3 afkomstig uit het Zwarte Woud): oa jeneverbes, citroenzest, veenbessen, dennennaalden, lavendel, pepers, kruidnagels, etc...
Serveren met Een dunne sinaasappelzeste
More Information
Soort Gin
Merk Overige Merken
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht
Schrijf een Review
Geef Review Over:Monkey 47 0.5L
Uw Rating