Winkelwagen

Product Details
295.95

Nikka Whisky 3 liter

€ 295,95
SKU Nikka Whisky 3 liter
Details

3 Liter slechts 12 flessen in Nederland! Spectaculaire 80th Anniversary 3 liter fles inclusief Houtenvoet , Pippet en schenktuit.

Voor deze 3 liter fles Nikka whisky from the barrel gebruikt men gerijpte malt whisky en grain whisky, waarvan het graan uit Miyagikyo en mout uit Yoichi Distillery afkomstig zijn.

Deze worden gemengd en vervolgens opnieuw in een first-fill bourbon fust gedaan om een rijke harmonie en eenheid van de duidelijk verschillende whisky's te verkrijgen.

Gebotteld op 51,4% alcohol heeft deze whisky een onderscheidend en persoonlijk kenmerk van degelijkheid, diepte van smaak, rijk aroma en is een perfecte balans van de Japanse whisky stijlen. Neus: bloemig, fruitig met een zweem van sinaasappelschil en abrikozen en kruidig.

Smaak: stevig, kruidig en tonen van het eiken hout, daarna ontwikkelen zich rijpe en gekarameliseerde fruit aroma's. met wat water komen heerlijke tonen naar boven van Bubble gum, droge sherry, lichte sinaasappelschil, appels en koffiemelk.

De afdronk is lang met rijpe vruchten aroma's, gecombineerd met zachte eiken en vanille tonen en lichte rokerigheid van cacao.

Winnaar van de beste Japanse Blended Whisky categorie op The World Whisky Awards 2007. 

51.4% VOL

More Information
More Information
Soort Single Malt
Land Japan
Merken Overige Merken
Fit in Mailbox Nee
Merken Nee
Reviews

Schrijf een Review

U beoordeeld:Nikka Whisky 3 liter

.