No.3 London Dry 0.7L

SKU
No.3 London Dry 0.7L
€ 37,95

Gedistilleerd in een ‘pot still’ deze krachtige gin met een fruitig en floraal aroma en palet.

No.3 is een traditionele London Dry Gin die het originele recept van de Berry Bros. & Rudd (Londen’s oudste wijn- en gedistilleerdhandelaren) nieuw leven inblaast.

Een bijzondere samenwerking tussen de stokoude familiebedrijven Berry Bros. & Rudd en het Schiedamse Koninklijke De Kuyper.

Drie fruitsoorten en drie kruiden gedistilleerd in een ‘pot still’ dragen bij aan deze droge en krachtige gin met een fruitig en floraal aroma en palet.

De sleutel op de fles wil ons zeggen dat No.3 de sleutel is tot de ideale Dry Martini. No.3 refereert aan het adres van de familie in de St. James Street in London.

Aroma & Smaak Op de neus komen de grapefruit en lavendeltonen je tegemoet. De smaak start met de krachtige jeneverbes, zet door met het frisse van de sinaasappels, kardemom met zijn warmte en pit en koriander met het peperige en citruskarakter.

De finish van de gin blijft lang hangen met de droge, aardse tonen van de engelwortel en door zijn alcoholpercentage heeft No.3 een textuur om op te kauwen.

More Information
Soort Gin
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:No.3 London Dry 0.7L
Uw Rating