Norabuena DOP Macabeo

€ 4,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Norabuena DOP Macabeo

Proefnotities: Frisse, droge witte wijn met een mild en vriendelijk karakter. In geur en smaak veel rijp geel fruit en wat kruiden. Het geheel is afgerond met milde zuren.

Korte omschrijving: Frisse, droge witte wijn met veel rijp, geel fruit, wat kruiden en milde zuren. Lekker bij risotto's of als aperitief en terraswijn.

Serveer suggesties: Bij lichte maaltijden, diverse vis- en kipgerechten, risotto's of als aperitief en terraswijn.

Serveer temperatuur: 10-12° C.

Druif: 100% macabeo

Specificatie wijngaard: wijngaarden liggen verspreid over een groot gebied, op een hoogte van 400 tot 900 meter boven zeeniveau. Oppervlakte wijngaard: 150 ha. Bodem samenstelling: klei/mergel

Wijnhuis: Coviñas is een moderne coöperatie van wijnboeren die samen ruim 40% van de wijngaarden in Utiel Requena bewerken. Het heeft de beschikking over de meest moderne faciliteiten en staat internationaal kwalitatief hoog aangeschreven. De leden van deze coöperatie hebben ook aan de wieg gestaan van de DO Utiel Requena. Streek: Utiel Requena is al een oud wijngebied met een rijke historie in het westen van Spanje, ter hoogte van Valencia. Het ligt hemelsbreed slechts 65 kilometer van de Middellandse Zee verwijderd maar het klimaat is continentaal met koude winters en hete zomers.

Opmerkingen: Norabuena is een Spaanse gelukwens en letterlijk vertaald: 'in een mooi uur'. Oftewel op een mooi moment genieten van deze heerlijke wijnen.

More Information
Alcohol percentage 11.5% VOL
Inhoud 0.75 Liter
Soort Witte Wijn
Druif Overige Druiven
Land Spanje
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Norabuena DOP Macabeo
Uw Rating