Winkelwagen

Product Details
19.95

Pink 47 0.7L

€ 19,95

Bij het aroma kan een overvloed aan kruiden worden waargenomen in een fris jasje.

SKU Pink 47 0.7L
Details

Bij het aroma kan een overvloed aan kruiden worden waargenomen in een fris jasje.

De geur van limoen en jeneverbessen zorgen voor een florale tint die behoorlijk uitgesproken naar voren komt.

Bij de smaak zijn er jeneverbestinten behoorlijk sterk en komen deze ook zekernaar voren maar dat is niet alles: De botanische ingrediënten worden bijzonder goed in evenwicht gebracht en zijn ontzettend zuiver, waarbij de citrus verantwoordelijk is voor de kenmerkende, frisse tint.

De afdronk is kort, helder en droog. Over het algemeen beschikken we hier dus over een wel doordachte mix van botanische ingrediënten die zorgen voor een smaakvolle London Dry.

Ook al gaat het hier om een Pink 47, toch is de drank die zich in de fles bevindt kristalhelder en dus kleurloos.

De roze kleur die je in de fles ziet is een reflectie van het label dat zich aan de achterkant bevindt. In tegenstelling tot de Edgerton Pink gin, komt de kleur van de fles dus niet overeen met de inhoud ervan.

Deze London Dry wordt gedistilleerd met 12 verschillende botanicals die zorgvuldig werden geselecteerd van over heel de wereld. De Italiaanse jeneverbessen vormen het klassieke basisingrediënt. Verder wordt er gebruik gemaakt van 2 verschillende soorten engelwortel en eveneens 2 verschillende soorten koriander.

De limoenvruchten en amandels komen uit Spanje en worden gebalanceerd door toevoeging van West-Afrikaanse nootmuskaat en diverse exotische kruiden uit het Oosten. Het resultaat is een frisse drank die met 3 eenvoudige kernwoorden te omschrijven is: complex, veelzijdig en fabelachtig, net zoals de roze Khavaraya diamant waarop het ontwerp van deze fles werd gebaseerd.

Met een alcoholpercentage van 47%, is deze gin ontzettend sterk en beschikt hij over de perfecte sterktegraad voor het maken van een degelijke martinicocktail. Daarom viel deze drank eveneens meermaals in de prijzen: een gouden medaille bij de 'International Spirits Challenge' van 2012, Paltinum bij World Beverage Competition en Silver bij de Spirits tasting competition. Aroma Kruiden, limoen, jeneverbessen, eerder floraal Smaak Jeneverbes, limoen Ingrediënten Italiaanse jeneverbessen, verschillende soorten engelwortel, verschillende soorten koriander, Spaanse limoenvruchten en amandels, West-Afrikaanse nootmuskaat

More Information
More Information
Soort Gin
Merk Overige Merken
Fit in Mailbox Nee
Merken Nee
Reviews

Schrijf een Review

U beoordeeld:Pink 47 0.7L

.