Piper Heidsieck Brut 1.5L

€ 69,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Piper-Heidsieck

 

Cuvée Brut is een klassiek, volle en fruitige Champagne. De blend bevat voornamelijk Pinots Noir, van meer dan 100 crus rondom het Champagne gebied en Pinots Meuniers van de Grande et Petite Montagne de Reims regio.

 

 

 

De champagnes van Piper-Heidsieck zijn sprankelend en verfrissend. Sinds 1785 hebben de wijnen zich ontwikkeld zonder concessies te doen aan hun kwaliteit.

 

 

De Champagnes zijn charmant, elegant en toegankelijk met een verleidelijke unieke smaak. De Piper-Heidsieck lifestyle staat voor levenslust, temperament en vruchtbaarheid.

 

De kenmerkende fles met het rode etiket is dé champagne van vele beroemdheden. Zo ging Marilyn Monroe iedere avond naar bed met een paar druppels Chanel No.5 op haar pols en werd zij met een glas Piper-Heidsieck in haar hand wakker.

 

Extravaganza since 1785

Florens Louis Heidsieck richtte in 1785 zijn champagnehuis op. De wijnen werden direcht alom geprezen en hij werd opgeroepen om zijn champagnes aan koningin Marie-Antoinette te presenteren in Versailles.

 

Na zijn dood nam zijn neef, Christian Heidsieck, met Henri Guillaume Piper het roer over . Al snel werd het champagnehuis de officiële hofleverancier van 14 koninklijke en keizerlijke hoven.

More Information
Cadeaus Champagne
Schrijf een Review
Geef Review Over:Piper Heidsieck Brut 1.5L
Uw Rating