Plantation Jamaica 2003

SKU
Plantation Jamaica 2003
€ 64,95

Plantation Jamaica 2003

Vintage Limited Edition

Uitgesproken frisse, fruitige en encaustische tonen vermengd met passievrucht en groene banaan, elegante houtnoten, pruimen, vanille met bittere amandel en verse vijgen.
Droog en lang met mango, gekonfijt fruit, dadel- en pruimafwerking op bloemige tonen.
Peper, rode bes eindigend op vanille en bananenflambee.
Een geweldige sipping rum.

Four Hands Program

Plantation Jamaica 2003, een eenmalige gelimiteerde editie, maakt deel uit van het Four Hands-programma. Plantation Rum Master Blender Alexandre Gabriel werkte samen met Luc Satgé, zijn Cellar Master Assistant die bijna 10 jaar naast hem heeft gewerkt, om de beste vaten te selecteren.
Met dit zeer unieke Four Hands-programma brengen ze je deze rum van de Clarendon-distilleerderij in Jamaica, die tot de nationale rum van Jamaica behoort en gedeeltelijk eigendom is van maison Ferrand. Zoals gewoonlijk bij Plantation Rum maakt het vervolgens de reis naar het zuidwesten van Frankrijk, waar het dubbel gerijpt is in Franse eikenhouten vaten van Ferrand.
Deze Jamaica 2003 met een intense smaak is een uitnodiging om de legendarische Rum Funk te ontdekken. Lange fermentatie geassocieerd met het gebruik van de Vendome-pot met dubbele retort levert nog steeds een dopulente en complexe uitdrukking op van het eiland.
Op de verpakking staan ​​prachtig de endemische kolibries van het groene eiland.

0.7L

49.5% VOL

 

More Information
Soort Rum
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Plantation Jamaica 2003
Uw Rating