Ropiteau Chardonnay

€ 6,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Ropiteau Chardonnay

Proefnotities: Zacht goudgeel van kleur met een rijke geur van citrus, tropisch fruit en getoaste noten. Rijk van smaak met licht exotische tonen en milde zuren.

Korte omschrijving: Exotisch met citrus, tropisch fruit en noten. Serveer bij sushi, zachte kaassoorten en gerechten met kip.

Serveer suggesties: Lekker bij rijke visgerechten en zachte kaassoorten, maar ook als aperitief.

Serveer temperatuur: 8-10° C.

Druif: chardonnay

Specificatie wijngaard: Wijngaarden liggen verspreid in de Pays d'Oc maar allen voelen de invloed van de Middellandse Zee. Bodem samenstelling: klei mergel. Wijnhuis: De komst van een spoorwegverbinding naar Meursault gaf Jean Ropiteau zoveel vertrouwen dat hij zijn werk als wijnmaker en vatenkuiper opgaf en in 1848 zijn eigen wijnbedrijf sticht. De naam Ropiteau is al snel een synoniem voor kwaliteits Bourgogne met als specialiteit zijn witte wijnen. Ook nu nog worden de kwaliteitswijnen in de 17e eeuwse kelders gerijpt van het voormalige 'Caves de l'Hôpital', in het hart van Meursault. Streek: De druivenstokken voor 'Vin de France' kunnen in geheel Frankrijk aangeplant staan. De keldermeester bepaalt de blend van de verschillende druiven en zijn vakmanschap garandeert een constante kwaliteit die voldoet aan de wensen van de veeleisende consument.

More Information
Alcohol percentage 12% VOL
Inhoud 0.75 Liter
Soort Witte Wijn
Druif Chardonnay
Land Frankrijk
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Ropiteau Chardonnay
Uw Rating