Ropiteau La Cuvee blanc 0.75L

SKU
Ropiteau La Cuvee blanc 0.75L
€ 4,95

Proefnotities: De zachtgele kleur geeft het vriendelijke karakter van deze milde en toegankelijke wijn al prijs. Het is een allemansvriend met in de geur en smaak rijp geel fruit.

Korte omschrijving: Een allemansvriend met rijp geel fruit en een mild karakter. Lekker bij lichte gerechten zoals salades, vis en zeevruchten.

Serveer suggesties: Heerlijk als begeleider van gegrild vlees, salades, vis en zeevruchten. Serveer temperatuur: 8-10° C. Druif: ugni bl. semillon, sauvignon, grenache, colombard.

Wijnhuis: De komst van een spoorwegverbinding naar Meursault gaf Jean Ropiteau zoveel vertrouwen dat hij zijn werk als wijnmaker en vatenkuiper opgaf en in 1848 zijn eigen wijnbedrijf sticht. De naam Ropiteau is al snel een synoniem voor kwaliteits Bourgogne met als specialiteit zijn witte wijnen. Ook nu nog worden de kwaliteitswijnen in de 17e eeuwse kelders gerijpt van het voormalige 'Caves de l'Hôpital', in het hart van Meursault.

Streek: De druivenstokken voor 'Vin de France' kunnen in geheel Frankrijk aangeplant zijn. De keldermeester bepaalt de blend van de verschillende druiven en zijn vakmanschap garandeert een constante kwaliteit die voldoet aan de wensen van de veeleisende consument.

More Information
Soort Witte Wijn
Druif Overige Druiven
Land Frankrijk
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Ropiteau La Cuvee blanc 0.75L
Uw Rating