Smirnoff

Only %1 left
As low as € 9,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

De grote zuiverheid van de beste vodka`s is te danken aan puur graandistillaat en grondige filtering over houtskool.

Dankzij het neutrale karakter is vodka zeer geschikt voor cocktails en longdrinks.

De geschiedenis van deze vodka begint rond 1860 in Rusland. De familie Smirnoff begon toen een distilleerderij in Moskou. Er werd vodka en likeur geproduceerd.

De zaak werd al vlug uitgebreid. In 1886 kwam de ultieme lofbetuiging toen de Tsaar besliste dan Smirnoff de enige leverancier van vodka zou worden van het Russische keizerlijk hof. De faam van Smirnoff verspreidde zich over Europa en tegen de eeuwwisseling waren de Smirnoffs een van de rijkste families ter wereld.

Maar hun fortuin kreeg het begin twintigste eeuw zwaar te verduren. De omzet begon terug te vallen en daarna volgde de revolutie van 1917. Een familielid verliet het land, vastbesloten om de familiezaak voort te zette.

Pas in de jaren dertig dook de naam Smirnoff opnieuw op, ten gevolge van de verkoop van het geheime recept aan een andere Rus die naar Amerika was geemigreerd.

Zo werd Smirnoff onmisbaar voor de cocktailrage die in Amerika woedde. Kristalhelder, met een zuiver, licht aroma en een zachte smaak, met een fijne toets van granen.

 

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 37.5% VOL
Soort Vodka
Merk Smirnoff
Schrijf een Review
Geef Review Over:Smirnoff
Uw Rating