Underberg

€ 3,50
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Underberg

Underberg is hét kruidendigestief om de spijsvertering snel in balans te brengen!

Underberg bevat de heilzame kracht van natuurlijke kruiden, verzameld uit 43 landen, die optimaal in balans blijven dankzij een exact uitgekiend en geheim recept van 44% alcohol en de melange van de kruiden.

Het kruidenbitter wordt gebotteld in portieflesjes van 20 ml, gewikkeld in stropapier om de werking van licht tegen te gaan waardoor het kruidendigestief optimaal blijft.

Het geheime en complexe productieproces geschiedt onder het devies 'semper idem', Latijn voor 'steeds gelijk'.

Alleen de inmiddels 5e generatie Underberg'ers Emil en zijn vrouw en dochter, alsmede drie geestelijken zijn bekend met de geheime samenstelling van het kruidenmengsel.

Underberg wordt eerst enkele maanden opgeslagen in grote vaten van Sloveense eikenhout om te rijpen, waarna het kruidendigestief wordt afgevuld in de kleine flesjes.

Het bedrijf werd op 17 juni 1846door Hubert Underberg I en zijn echtgenote op hun huwelijksdag in het Rijnlandsestadje Rheinbergopgericht en met het kruidenbitter is Underberg al sinds 1860 in Oostenrijken Hongarijepresent.

In 1912werd Underberg tot hofleverancierbenoemd.

Underberg heeft niet alleen de naam van de firma gedeponeerd als handelsmerk, maar ook de vorm van het flesje, de kleuren en het etiket zijn beschermd.

In de jaren na de introductie van het portieflesje zijn door Underberg al meer dan 1200 gerechtelijke processen gewonnen tegen fabrikanten die plagiaat pleegden.

 

More Information
Inhoud 3 x 0.02 Liter
Alcohol percentage 44% VOL
Soort Likeur
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Underberg
Uw Rating