Winkelwagen

Product Details
9.95

Urbanihof Grüner Veltliner 0.75L

€ 9,95
- +
SKU Urbanihof Gruner Veltliner 0.75L
Details

Proefnotities: Typische Grüner Veltliner met de kenmerkende geur van groene appels en pepers. Rijk van smaak met enerzijds frisheid maar anderzijds ook rijp fruit.

Korte omschrijving: Zuivere, superfrisse witte wijn met sappig wit fruit en een lichte kruidigheid. Geschikt als aperitief, maar ook lekker bij lichte voorgerechten.

Serveer suggesties: Heerlijk als aperitief maar past ook uitstekend bij lichte voor- en hoofdgerechten.

Serveer temperatuur: 10-12° C.

Druif: grüner veltliner

Specificatie wijngaard: De wijngaarden liggen op terrassen langs de steile oevers van de Donau. Oppervlakte wijngaard: 10 ha. Wijnhuis: Ondanks de lange familie traditie is het Weingut Urbanihof jong, modern en springlevend. Sonja en Franz Paschinger, de huidige generatie, besteden veel aandacht aan hun familie erfgoed. Zij proberen op een natuurlijke manier de wijngaard te beheren door het volume per hectare te beperken, uitsluitend natuurlijke mest te gebruiken en tussen oktober en mei geen mechanische bewerking in de bodem te doen. Doordat ze zich continu op verbetering van kwaliteit richten, bevinden ze zich in de top van de Wagram Winzer.

Streek: Wagram is een regio binnen het wijngebied Niederöstereich. Het ligt langs de Donau en de invloed hiervan is duidelijk merkbaar. De bodem bevat veel löss en heeft daardoor een goede drainage en uitermate goed geschikt voor aanplant van druivenstokken.

12.5% VOL

More Information
More Information
Soort Witte Wijn
Druif Overige Druiven
Land Overige Landen
Merk Overige Merken
Cadeaus Nee
Fit in Mailbox Nee
Merken Nee
Reviews

Schrijf een Review

U beoordeeld:Urbanihof Grüner Veltliner 0.75L

.