Winkelwagen

Product Details
16.95

Villa Massa 0.7L

€ 16,95
- +
SKU Villa Massa 0.7L
Details

Villa Massa Limoncello
De meest populaire Limoncello van Nederland. Villa Massa is een met passie gemaakte Italiaanse citroenlikeur en is zacht en fris van smaak. Villa Massa Limoncello is op zijn best wanneer hij wordt geserveerd bij -7 graden uit de vriezer. Villa Massa Limoncello wordt ambachtelijke gemaakt van de citroenen uit het Sorrento-gebied. En draagt hierdoor officieel het exclusieve predicaat 'Liqoure di limone di Sorrento'.

Een passie en voorliefde voor natuurlijke streekproducten. Dat is de reden dat de broers Stefano en Sergio Massa een eeuwenoud familierecept als basis hebben genomen voor de citroenlikeur die nu ook ver buiten Italië bekendheid geniet: Villa Massa Limoncello. Ambachtelijk en puur biologisch. Zonder kunstmatige toevoegingen.

Villa Massa Limoncello wordt gemaakt van de citroenen uit het Sorrento gebied. Wanneer limoncello gemaakt wordt met citroenen uit Sorrento, mag de likeur “Liquore di Limone di Sorrento P.G.I.” heten volgens de Europese richtlijnen die de Sorrento citroenen beschermen.

30% VOL

More Information
More Information
Soort Likeur
Merk Overige Merken
Past in brievenbuspakje Kijk naar het gewicht
Reviews

Schrijf een Review

U beoordeeld:Villa Massa 0.7L

.