Yellow Rose Rye

€ 49,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Yellow Rose Rye

De stad Houston is rijk aan ideeën en dromen van onafhankelijke denkers die hun eigen weg zoeken. Op elke hoek een uniek karakter. Na elke bocht, een nieuwe ervaring. In deze bijzondere stad is onze speciale whiskey geboren. Yellow Rose. Geïnspireerd op de legende Emily West de ‘Yellow Rose of Texas’. Het icoon van de onafhankelijkheid van de Republic of Texas.

Wij volgen onze eigen dromen en maakte een lijn van de meest verfijnde whiskey. Gemaakt speciaal voor diegenen die kansen nemen en nieuwe avonturen tegemoet gaan. Gemaakt voor diegenen die echt vakmanschap waarderen en ernaar blijven zoeken. Gemaakt door handen. De onafhankelijke kracht en schoonheid van Texas schijnt door in onze spirit. Ervaar de volgende generatie geweldige Amerikaanse whiskey, uit het hart van Texas, Houston.

Yellow Rose Rye is met de hand geselecteerd, geblend, 3 jaar gerijpt en gebotteld in Texas. Geniet van de whiskey zoals voor de drooglegging met deze small batch gelimiteerde whiskey. Gemaakt van 95% rye and 5% malted barley, een ware Amerikaanse klassieker perfect voor crafted cocktails.Premium American Whiskey (40% alcohol) 3 jaar gerijpt. Triple blend van 3 Amerikaanse granen en een hoge bourbon inhoud. 33% Bourbon, 33% Corn Whiskey, 33% Light Whiskey. Een unieke Amerikaanse whiskey blend met een zoete/ zachte/ pittige karakter.

 

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 45% VOL
Merken Overige Merken
Soort Bourbon
Land Amerika
Schrijf een Review
Geef Review Over:Yellow Rose Rye
Uw Rating